Suspecţii în cazul uciderii a două turiste scandinave în Maroc au acţionat pe cont propriu

Autorităţile marocane sunt de părere că cei patru suspecţi în cazul uciderii a două turiste din regiunea scandinavă, aflate într-o drumeţie în Maroc, ar fi acţionat pe cont propriu, în pofida faptului că erau militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic, relatează site-ul agenţiei Reuters.

723 afișări
Imaginea articolului Suspecţii în cazul uciderii a două turiste scandinave în Maroc au acţionat pe cont propriu

Suspecţii în cazul uciderii a două turiste scandinave în Maroc au acţionat pe cont propriu

Boubker Sabik, purtătorul de cuvânt al serviciilor de informaţii şi securitate din Maroc, a adăugat că arestarea a altor nouă persoane în acest caz a dus la dejucarea unui complot terorist.

Trupurile neînsufleţite a două turiste din Norvegia şi Danemarca au fost descoperite luni într-o zonă izolată din Munţii Atlas din Maroc, ambele prezentând leziuni provocate de cuţit la nivelul gâtului. Cele două au fost găsite pe traseul spre Muntele Toubkal, cel mai înalt vârf montan din Africa de Nord.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici