Sute de migranţi, organizaţi într-un grup, au fost reţinuţi de autorităţile mexicane

Sute de migranţi din America Centrală şi de Sud, organizaţi într-un grup care se îndrepta către SUA, au fost reţinuţi de autorităţile mexicane într-o autogară din capitala Mexicului.

105 afișări
Imaginea articolului Sute de migranţi, organizaţi într-un grup, au fost reţinuţi de autorităţile mexicane

Sursa foto: AP/ Mediafax Foto

Autorităţile mexicane au declarat luni că au reţinut 246 de migranţi aflaţi într-un important terminal de autobuze din nordul capitalei. În grup se aflau peste 50 de copii care au fost plasaţi sub tutela serviciilor sociale. Incidentul a avut loc în weekend.

Mexicul a înregistrat o creştere a numărului de persoane care încearcă să traverseze ţara în drum spre frontiera cu SUA.

În încercarea de a stopa sosirile la graniţă dintre SUA şi Mexic, americanii au reluat zborurile directe de deportare către Venezuela şi au anunţat că ar putea oferi finanţare ţărilor din America de Sud şi din America Centrală care găzduiesc migranţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici