Tactica Rusiei în estul Ucrainei este de a „avansa acolo unde poate”

Serhiy Haidai, guvernatorul regiunii Luhansk din estul Ucrainei, şi-a exprimat opinia cu privire la ceea ce crede că este tactica rusă în Donbas: să avanseze acolo unde pot, potrivit Sky News.

403 afișări
Imaginea articolului Tactica Rusiei în estul Ucrainei este de a „avansa acolo unde poate”

„Ei înţeleg că nu sunt capabili să avanseze rapid, aşa că au o singură tactică - avansează acolo unde pot”, a declarat el.

„Dacă văd că există vreun succes pe undeva, îşi aruncă toate rezervele în el”.

Rusia continuă să avanseze în regiunile Doneţk şi Luhansk, care alcătuiesc Donbasul din estul Ucrainei.

În acest moment, bătălia este cea mai aprigă în jurul oraşului Bakhmut, mercenarii Grupului Wagner susţinând miercuri că au preluat controlul asupra acestuia.

Cu toate acestea, Ucraina nu a confirmat că acest lucru este adevărat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
tactică,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici