Tată şi fiu, decedaţi la doar o oră distanţă din cauza Covid-19. „Virusul e real, nu e o înşelătorie”

  • Doi americani, tată şi fiu, au decedat la doar o oră distanţă din cauza Covid-19
  • Rom Remillard avea 72 de ani, iar fiul său, Dan, 43 de ani
  • Fiul a fost cel care s-a infectat primul după ce soţia sa, care lucrează într-un centrul de tratare a bolnavilor, a contractat virusul
2304 afișări
Imaginea articolului Tată şi fiu, decedaţi la doar o oră distanţă din cauza Covid-19. „Virusul e real, nu e o înşelătorie”

O familie din Rhode Island, SUA, şi-a pierdut doi membri din cauza Covid-19, în decurs de doar o oră, anunţă CNN.

Ron Remillard, în vârstă de 72 de ani a murit pe 28 iunie, la ora 14:45, în timp ce fiul său, Dan Remillard, de 43 de ani, a decedat la ora 15:48.

Dan s-a infectat primul, a declarat sora acestuia, după ce soţia, care lucrează într-un centrul de tratare a bolnavilor, a contractat virusul.

Ron suferea de demenţă şi uita frecvent că fiul său este de asemenea bolnav de Covid-19, a spus familia. De asemenea, familia a precizat că Ron a supravieţuit Războiului din Vietnam, în timp ce Dan a supravieţuit unui accident de motor.

"Nu vrem ca nimeni să trăiască ceea ce simţim noi acum. Este devastator şi doare. Virusul e real, nu e o înşelătorie. E real şi serios", a spus sora lui Dan Remillard.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici