Teheran: Protestele continuă, reţeaua de telefonie mobilă a fost suspendată - GALERIE FOTO

Principala reţea de telefonie mobilă, care este controlată de stat, a fost suspendată la Teheran sâmbătă seara, în timp ce protestele declanşate de victoria preşedintelui Mahmoud Ahmadinejad la alegerile prezidenţiale continuă.

14 afișări
Imaginea articolului Teheran: Protestele continuă, reţeaua de telefonie mobilă a fost suspendată - GALERIE FOTO

Teheran: Protestele continuă, reţeaua de telefonie mobilă a fost suspendată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Începând de la ora 22.00 (20.30, ora României), reţeaua de telefonie mobilă a fost suspendată şi telefoanele nu mai funcţionează.

Conform martorilor, manifestaţiile începute sâmbătă după-amiază, în urma realegerii lui Mahmoud Ahmadinejad la preşedinţie, continuau în mai multe locuri din capitală.

Reţeaua SMS, care servea ca mijloc de comunicare pentru susţinătorii candidatului Mir Hossein Moussavi, principalul rival al preşedintelui, fusese suspendată încă de vineri dimineaţă, ziua scrutinului.

Pe de altă parte, reţelele YouTube şi Facebook, precum şi mai multe site-uri reformatoare iraniene, mai ales Jomhouriat, Norouz, Emrouz, Entekab, Shahbnews şi Aftabnews, au fost filtrate de autorităţi începând de vineri după-amiază, iar utilizatorii de Internet nu mai au acces la ele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici