Theresa May a transmis că acordul pentru Brexit este finalizat în proporţie de 95%

Premierul britanic Theresa May a transmis luni că acordul privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană este finalizat în proporţie de 95% şi este încrezătoare în ceea ce priveşte găsirea unei soluţii pentru graniţa irlandeză, relatează Reuters.

333 afișări
Imaginea articolului Theresa May a transmis că acordul pentru Brexit este finalizat în proporţie de 95%

Theresa May a transmis că acordul pentru Brexit este finalizat în proporţie de 95%

Theresa May este încrezătoare şi în ceea ce priveşte încheierea acordului la timp pentru ieşirea din Blocul comunitar în luna martie.

Declaraţiile ministrului au fost făcute în urma unei întâlniri cu cancelarul austriac Sebastian Kurz.

Săptămâna trecută, ministrul britanic pentru Brexit Dominic Raab a transmis că Marea Britanie şi Uniunea Europeană se apropie de încheierea unui acord privind relaţiile post-Brexit, adăugând că cel mai probabil acordul va fi gata până la data de 21 noiembrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici