Tonuri de apel redate prin voce. Trupa MayTree a avut ca inspiraţie iPhone

  • Trupa din Coreea, MayTree, a revenit cu un nou clip care a devenit viral.
  • De data aceasta, ei au interpretat tonurile de apel de pe iPhone.
  • Trupa MayTree are 5 membri şi a fost fondată în 1999.
477 afișări
Imaginea articolului Tonuri de apel redate prin voce. Trupa MayTree a avut ca inspiraţie iPhone

Tonuri de apel redate prin voce. Trupa MayTree a avut ca inspiraţie iPhone

Dacă acum câteva săptămâni cucereau internetul cu sunetele de Windows, trupa coreeană MayTree a revenit cu o nouă idee. Au imitat acapella sunete de pe iPhone.

Cele mai cunoscute tonuri de apel au fost redate cu fidelitate, iar clipul a strâns câteva zeci de mii de vizualizări în câteva ore. Fanii s-au speriat când au auzit celebra alarmă care cu siguranţă îi trezeşte imediat din somn.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici