Tragedia de la Ischia. Numărul decedaţilor a crescut la 11

Numărul persoanelor ucise în alunecarea de teren cauzată de vremea rea ​​în oraşul Casamicciola din Ischia, Italia, din 26 noiembrie a crescut la 11, în timp ce o a 12-a persoană este considerată dispărută.

755 afișări
Imaginea articolului Tragedia de la Ischia. Numărul decedaţilor a crescut la 11

Ischia. Cadavrele decedaţilor găsite cresc la 11

Cadavrul celei de-a 11-a victimă a alunecării de teren de sâmbăta trecută a fost recuperat joi pe Via Santa Barbara din Casamicciola.

Este vorba despre o femeie, în curs de identificare, relatează ANSA.

Joi dimineaţa, alte două cadavre au fost găsite în zona Via Celario: trupurile lui Gianluca Monti, 37 de ani, şi Salvatore Impagliazzo, care poimâine ar fi împlinit 32 de ani.

Impagliazzo era partenerul de viaţă al Eleonorei Sirabella, prima victimă confirmată a alunecării de teren.

Monti era tatăl celor trei copii care au murit sub noroi şi care au fost deja scoşi de sub dărâmături.

Impagliazzo a fost găsit pe Via Santa Barbara, într-o casă abandonată după cutremurul din 2017, la mare distanţă de cea în care locuia cu Eleonora. Salvatorii l-au localizat în baza unei bănuieli, la o distanţă de 300 de metri de locul în care credeau că s-ar fi putut afla, aruncat de furia avalanşei de noroi, bolovani şi moloz, care a „înghiţit” efectiv casa în care Salvatore şi Eleonora locuiau în ultimele luni.

Nici cealaltă persoană dispărută nu se afla acolo unde se credea că se află. Gianluca Monti, şoferul de taxi care a fost penultimul membru al familiei de cinci persoane distruse de alunecarea de teren, a fost localizat într-o zonă despre care se credea că este grădina casei sale, dar din cauza noroiul este imposibil de recunoscut.

O ploaie abundentă a provocat, sâmbăta trecută, o alunecare de teren a care a „înghiţit” mai multe clădiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici