TRAGEDIA din SPANIA: Papa Francisc cheamă la rugăciune pentru victimele accidentului de tren

Papa Francisc, care a fost informat miercuri seară cu privire la teribila catastrofă feroviară ce s-a soldat cu cel puţin 69 de morţi şi 143 de răniţi la Santiago de Compostela, în nord-vestul Spaniei, a chemat la rugăciune pentru victimele şi familiile acestora.

313 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIA din SPANIA: Papa Francisc cheamă la rugăciune pentru victimele accidentului de tren

TRAGEDIA din SPANIA: Papa Francisc cheamă la rugăciune pentru victimele accidentului de tren (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

La începutul conferinţei sale de presă zilnice cu ocazia călătoriei papei în Brazilia, purtătorul de cuvânt al Sfântului Scaun, părintele Federico Lombardi, a cerut un minut de linişte.

"Papa a fost informat la reşedinţa sa din Sumare. Acesta este alături de familiile îndurerate şi cheamă la rugăciune şi la credinţă pentru a depăşi acest eveniment tragic", a declarat părintele Lombardi în cadrul unei conferinţe de presă.

Accidentul a survenit în timp ce un tren de pasageri a deraiat miercuri la Santiago de Compostela, mai multe vagoane ieşind de pe şine şi prăbuşindu-se unul într-altul într-o scenă "dantescă".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici