Trei militari ucişi şi alţi şase răniţi în estul Ucrainei

Trei militari au fost ucişi, iar alţi şase răniţi în ultimele 24 de ore în estul Ucrainei, potrivit unui oficial guvernamental ucrainean, citat de site-ul agenţiei Associated Press.

1091 afișări
Imaginea articolului Trei militari ucişi şi alţi şase răniţi în estul Ucrainei

Trei militari ucişi şi alţi şase răniţi în estul Ucrainei

În pofida armistiţiului din 2015, luptele dintre forţele guvernamentale şi separatiştii rebeli s-au intensificat recent.

Până în prezent 9.500 de persoane au fost ucise în cadrul conflictului.

Olexander Motuzianik, reprezentantul prezidenţial ucrainean în operaţiunea din estul Ucrainei, a declarat joi că separatiştii le-au bombardat poziţiile de două ori mai mult în ultimele 24 de ore. În urma acestui atac, trei militari au fost ucişi, iar şase răniţi.

Oficialii sepratiştilor din Doneţ, zona aflată sub conducerea rebelilor, au raportat de asemenea bombardarea masivă a poziţiilor lor din Doneţ şi Horlivka, care a dus la întreruperea energiei electrice a sute de locuinţe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici