Treisprezece consilieri militari iranieni, ucişi în confruntări din nordul Siriei

Treisprezece consilieri militari iranieni au fost ucişi şi douăzeci şi unu au fost răniţi în timpul confruntărilor care au avut loc în nordul Siriei, în apropiere de oraşul Alep, a anunţat sâmbătă presa iraniană, citată de Le Figaro online.

799 afișări
Imaginea articolului Treisprezece consilieri militari iranieni, ucişi în confruntări din nordul Siriei

Treisprezece consilieri militari iranieni, ucişi în confruntări din nordul Siriei (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Aceşti consilieri, membri ai Gardienilor Revoluţiei (armata de elită a regimului de la Teheran), erau originari din provincia Mazandaran, a declarat Hossein Ali Rezayi, un purtător de cuvânt al acestei armate, citat de agenţiile de presă Insa şi Fars.

Agenţia de presă oficială Irna a mai informat că, potrivit Gardienilor Revoluţiei din Mazandaran, militraii iranieni au fost ucişi sau răniţi în localitatea Khan Touman, situată la aproximativ zece kilometri sud-vest de metropola Alep.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici