Trump nu se dezminte. Mesaj neobişnuit transmis de Paşte pentru ”nebunii din stânga radicală care au trucat alegerile noastre prezidenţiale”

  • Donald Trump, fostul preşedinte american, a transmis un mesaj neobişnuit în ziua de Paşte.
  • Donald Trump comunică cu presa prin declaraţii scurte transmise prin email şi pe site-ul său deschis după plecarea de la Casa Albă.
929 afișări
Imaginea articolului Trump nu se dezminte. Mesaj neobişnuit transmis de Paşte pentru ”nebunii din stânga radicală care au trucat alegerile noastre prezidenţiale”

Trump nu se dezminte. Mesaj neobinuit pentru de Paşte pentru ”nebunii din stânga radicală care au trucat alegerile noastre prezidenţiale”

Donald Trump, fostul preşedinte american, a transmis un mesaj în stilul caracteristic pentru  Duminica Paştelui.
 
„Paşte fericit tuturor, inclusiv nebunilor din stânga radicală care au trucat alegerile noastre prezidenţiale şi vor să ne distrugă ţara!,” a fost urarea lui Trump, potrivit The Guardian.
 
Pentru că are conturile blocate pe reţelele sociale, din ianuarie, dupa asaltul asupra Capitoliului, Trump a transmis mesajul prin intermediul unui comunicat de presă. De altfel, el comunică cu presa prin declaraţii scurte transmise prin email şi pe site-ul său deschis după plecarea de la Casa Albă.
 
Mesajul său a fost distribuit pe Twitter şi de un reporter al New York Times.
 
„Isus n-ar fi putut spune asta mai bine,”, a scris Ken Vogel de la New York Times.
 
David Frum, cel care îi scria discursurile lui George W Bush, acum un proeminent critic al lui Trump din dreapta americană, l-a numit „un mesaj de resentimente şi furie din Duminica Paştelui”.
 
„Este o glumă care ţine de mult timp că Donald Trump nu înţelege niciodată credinţa creştină - şi că, dacă ar înţelege-o vreodată, s-ar opune şi ar respinge-o 100%,” a adăugat acesta.
 
Câteva ore mai târziu, Trump a transmis un alt mesaj mult mai simplu „Paşte fericit!”
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici