Trump promite că autorităţile vor face tot posibilul pentru minimaliza daunele produse de uragan

Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că Guvernul nu va ţine cont de cheltuieli în ceea ce priveşte minimalizarea daunelor produse de uraganul Florence, care va lovi coasta Californiei săptămâna aceasta, relatează Reuters.

229 afișări
Imaginea articolului Trump promite că autorităţile vor face tot posibilul pentru minimaliza daunele produse de uragan

Trump promite că autorităţile vor face tot posibilul pentru minimaliza daunele produse de uragan

„Congresul va fi foarte generos, pentru că nu avem altă variantă. Orice sumă de bani, oricât e nevoie, o vom face”, a declarat Trump.

Meteorologii au avertizat că uraganul Florence este cel mai periculos fenomen cu care s-au confruntat autorităţile din statul Carolina în ultimii zeci de ani.

„Nu am văzut niciodată ceva asemănător, cel puţin nu pe coasta de est. Cel mai bine ar fi ca toată lumea să evacueze.. Va fi foarte, foarte rău de-a lungul coastei”, a adăugat preşedintele american.

Autorităţile se aşteaptă ca urganul să ajungă pe continent vineri, cu vânturi de aproximativ 215 kilometri pe oră şi valuri masive.

Directorul Agenţiei de Gestionare a Dezastrelor, Brock Long, a declarat că cetăţenii nu ar trebui să ignore avertizările şi să subestimeze posibilele efecte.

„Există posibilitatea ca acesta să fie un uragan devastator. Cetăţenii vor rămâne fără curent săptămâni întregi. Vor fi făcute evacuări în zona de coastă, iar mai multe zone vor fi inundate”, a declarat Long.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici