Trupul neînsufleţit al liderului opoziţiei ruse Alexei Navalnîi a fost găsit la morga unui spital din Arctica

  • Corpul lui Alexei Navalnîi a fost găsit la morga spitalului Salekhard, dar autorităţile nu au efectuat încă o autopsie pentru a stabili cauza exactă a morţii.
  • Speculaţiile cu privire la circumstanţele morţii lui Navalnîi sunt alimentate de detaliile tulburătoare raportate de medicii care au examinat corpul, incluzând contuzii şi semne sugestive pentru o tentativă de resuscitare.
  • Prezenţa poliţiştilor care supraveghează morga ridică întrebări cu privire la transparenţa şi tratamentul adecvat al cazului, în timp ce cauza morţii rămâne încă un mister.
5049 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al liderului opoziţiei ruse Alexei Navalnîi a fost găsit la morga unui spital din Arctica

Trupul neînsufleţit al liderului opoziţiei ruse Alexei Navalnîi a fost găsit la morga unui spital din Arctica

Corpul lui Alexeï Navalnîi a fost găsit la morga spitalului Salekhard la două zile după ce acesta a murit într-o închisoare din apropiere, însă autopsia nu a fost încă efectuată, conform ziarului rus Novaya Gazeta. 

Speculaţiile şi zvonurile înconjoară circumstanţele morţii sale, în timp ce sursele raportează detalii tulburătoare despre starea corpului său. Contuziile, posibil cauzate de convulsii, precum şi o urmă pe piept, sugestivă pentru o tentativă de resuscitare, au fost menţionate de medicii care au examinat corpul.

Prezenţa poliţiştilor care supraveghează morga alimentează suspiciunile privind transparenţa autorităţilor în această problemă. Până în prezent, cauza exactă a decesului lui Navalnîi rămâne necunoscută, şi nu au fost furnizate informaţii despre o eventuală autopsie, lăsând un văl de mister asupra acestei tragedii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici