Turcia raportează primul deces din cauza coronavirusului. Numărul infecţiilor a ajuns la 98

Numărul cazurilor de infecţie cu coronavirus a crescut la 98, după ce încă 51 de bolnavi au fost diagnosticaţi cu COVID-19, iar o persoană a murit din cauza acestei maladii, în Turcia, a anunţat, marţi seara, ministrul Sănătăţii, Fahrettin Koca, conform publicaţiei Daily Sabah.

831 afișări
Imaginea articolului Turcia raportează primul deces din cauza coronavirusului. Numărul infecţiilor a ajuns la 98

Turcia raportează primul deces din cauza coronavirusului. Numărul infecţiilor a ajuns la 98

„Pacientul care a căzut victimă coronavirusului a luat boala de la un angajat chinez”, a spus Koca.

Koca anunţase anterior că Turcia va interzice zborurile din şi către 20 de ţări.

Guvernul de la Ankara a impus mai multe măsuri pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Între acestea se numără închiderea cafenelelor, a cinematografelor şi a sălilor de sport.

Mai mult, cea mai mare autoritate religioasă a ţării, Diyanet, a anunţat interzicerea adunărilor ce aveau loc pentru rugăciuni, însă moscheile rămân deschise.

Şcolile din Turcia sunt închise din data de 16 martie, mai arată sursa citată anterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici