BREAKING NEWS  Ucraina a lovit un pod cu rachete de fabricaţie anglo-franceză. Podul lega Herson de Crimeea

Un atac cu rachete ucrainene a lovit un pod care leagă părţile controlate de Rusia din regiunea Herson de peninsula Crimeea, ceea ce a dus la devierea traficului, au declarat joi oficiali numiţi de Rusia în ambele regiuni, transmite Reuters.

10025 afișări
Imaginea articolului Ucraina a lovit un pod cu rachete de fabricaţie anglo-franceză. Podul lega Herson de Crimeea

Google Earth/Wikipedia Commons

Vladimir Saldo, guvernatorul Hersonului, numit de Rusia, a declarat că drumul a fost avariat, dar nu au fost raportate victime.

El a spus că este posibil ca rachete Storm Shadow să fi fost folosite pentru atac.

Guvernatorul din Crimeea, Serghei Aksyonov, a anunţat că specialiştii examinează locul pentru a stabili când va putea fi reluat traficul pe pod.

Podul Chongar este unul dintre cele câteva care leagă Crimeea, care a fost anexată de Rusia în 2014, de partea continentală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici