Ucraina anunţă atacarea unei baze ruse din apropierea Centralei nucleare Zaporojie

Armata ucraineană a anunţat, vineri, că a atacat o unitate militară rusă situată în apropierea Centralei nucleare Zaporojie, aflată sub controlul trupelor ruse, informează cotidianul Le Monde.

6067 afișări
Imaginea articolului Ucraina anunţă atacarea unei baze ruse din apropierea Centralei nucleare Zaporojie

Atacul a vizat o bază militară rusă din orăşelul Enerhodar, unde se află Centrala atomo-electrică Zaporojie. De asemenea, Ucraina a raportat un nou atac asupra unor poziţii militare ruse din Herson.

"În localităţile Herson şi Enerhodar, atacuri precise ale trupelor noastre au distrus trei sisteme de artilerie ale inamicului, precum şi un depozit de muniţie", a anunţat armata ucraineană.

Informaţiile nu pot fi verificate din surse independente.

Atacul din Enerhodar intervine la o zi după vizita experţilor Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică la Centrala nucleară Zaporojie, aflată sub controlul trupelor ruse. Ucraina şi Rusia se acuză reciproc de atacuri în zona complexului atomic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici