Ucraina confirmă primirea de vehicule blindate din mai multe ţări

Ucraina a primit vehicule blindate din Marea Britanie, Statele Unite şi Germania, a declarat luni seară Oleksii Reznikov, ministrul ucrainean al Apărării, citat de postul de televiziune CNN.

1052 afișări
Imaginea articolului Ucraina confirmă primirea de vehicule blindate din mai multe ţări

Sursa foto: MediafaxFoto

"Astăzi, am avut onoarea de a testa cele mai noi arme primite alături de comandantul Forţelor Aeropurtate, generalul Maksym 'Mike' Myrhorodskyi (...)", a afirmat Oleksii Reznikov.

Ministrul ucrainean al Apărării a anunţat primirea de tancuri Challenger din Marea Britanie, de vehicule Stryker şi Cougar din Statele Unite şi de vehicule Marder din Germania.

Germania a trimis Ucrainei tancuri de tip Leopard 2 şi vehicule de infanterie Marder, au declarat luni oficiali guvernamentali de la Berlin citaţi de publicaţia Der Spiegel. "Da, am livrat tancuri, aşa cum am anunţat", a confirmat cancelarul Olaf Scholz, luni seară, într-o conferinţă de presă organizată la Rotterdam împreună cu premierul Olandei, Mark Rutte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici