Ucraina pregăteşte contraofensiva de primăvară în timp ce provoacă pierderi masive inamicilor ruşi la Bahmut

8111 afișări
Imaginea articolului Ucraina pregăteşte contraofensiva de primăvară în timp ce provoacă pierderi masive inamicilor ruşi la Bahmut

Este necesar să câştigăm timp înainte de contraofensivă, a declarat comandantul grupului de trupe din est, Oleksandr Syrskyi, la Bahmut.

Apărătorii fortăreţei Bahmut împiedică inamicul să-şi ducă planul la îndeplinire, stricându-le planurile şi astfel, îi obligă pe ruşi să renunţe la ofensivă, notează colonelul general.

"Adevăraţii eroi acum sunt apărătorii care menţin frontul de est şi provoacă inamicului pierderi maxime. Trebuie să câştigăm timp pentru a acumula rezerve şi a începe contraofensiva de primăvară, care este chiar după colţ", a declarat Syrskyi, declaraţie citată pe canalul United24Media de pe Telegram. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici