VIDEO  Ucrainenii îi caută pe ruşii care au executat un soldat neînarmat. El a spus „glorie Ucrainei" înainte de a fi împuşcat

Autorităţile din Ucraina au promis că îi vor găsi pe militarii ruşi care ar fi ucis un prizonier de război ucrainean neînarmat, potrivit BBC.

14121 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii îi caută pe ruşii care au executat un soldat neînarmat. El a spus „glorie Ucrainei" înainte de a fi împuşcat

Soldatul ucrainean executat

Într-o înregistrare distribuită pe reţelele de socializare apare un soldat ucrainean. Acesta nu are armă şi fumează o ţigară în timp ce stă într-un şanţ. El spune „glorie Ucrainei" înainte de a fi împuşcat cu arme automate.

„Îi vom găsi pe criminali", a declarat preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, luni seara.

Soldatul nu a fost identificat în mod oficial, dar mai multe persoane susţin că l-au recunoscut, potrivit BBC. Se pare că soldatul a servit în cadrul Brigăzii 30 a forţelor armate ucrainene.

În înregistrare se aud şi vocile celor care trag. Ei folosesc cuvântul „moare” şi înjură. Autenticitatea înregistrării şi locul în care a fost realizată nu au putut fi probate din surse independente, iar presupuşii criminali nu au fost identificaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici