Ucrainenii susţin că au respins peste 40 de atacuri ale ruşilor în ultimele 24 de ore

Peste 40 de „atacuri inamice" au fost respinse în ultimele 24 de ore, au anunţat reprezentanţii armatei din Ucraina.

730 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii susţin că au respins peste 40 de atacuri ale ruşilor în ultimele 24 de ore

Ucrainenii susţin că au respins peste 40 de atacuri ale ruşilor în ultimele 24 de ore

Anunţul a fost făcut de Statul Major General al forţelor armate ucrainene.

Potrivit acestuia, Rusia a lansat 53 de rachete asupra diferitelor părţi ale Ucrainei.

Cele mai multe lovituri au fost în Lyman, Bakhmut, Avdiivka şi Marinka, toate situate în estul regiunii Doneţk. Ucrainenii au ripostat cu lovituri asupra trupelor din Rusia.

În cursul zilei, forţele aeriene ucrainene au lansat şase lovituri aeriene asupra concentrărilor de trupe şi echipamente militare ruseşti. În plus, apărătorii ucraineni au doborât trei UAV de diferite tipuri (Orlan-10, Supercam şi Lancet-3), precum şi trei bombe ghidate. În acelaşi timp, unităţile ucrainene de rachete şi artilerie au lovit două concentrări de forţă de muncă a adversarului, două depozite de combustibil şi o staţie de război electronic a inamicului", se arată în comunicatul Statului Major General al forţelor armate ucrainene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici