UEFA nu a primit Rusia în preliminariile EURO 2024

  • Echipa de fotbal a Rusiei a fost interzisă şi de la Euro 2024.
  • Decizia a fost luată de UEFA care a stabilit că echipa nu va participa la tragerea la sorţi a grupelor de calificare, potrivit Sky News.
752 afișări
Imaginea articolului UEFA nu a primit Rusia în preliminariile EURO 2024

În urma unei reuniuni a Comitetului Executiv al UEFA, care a avut loc marţi, la Hvar, în Croaţia, a fost stabilită procedura pentru tragerea la sorţi a preliminariilor pentru 2024.

Participanţii au anunţat decizia în ceea ce priveşte participarea Rusiei,

„Toate echipele ruseşti sunt în prezent suspendate ca urmare a deciziei Comitetului Executiv al UEFA din 28 februarie 2022, care a fost confirmată ulterior de Tribunalul de Arbitraj Sportiv la 15 iulie 2022. Prin urmare, Rusia nu este inclusă în tragerea la sorţi a calificărilor pentru Campionatul European de Fotbal UEFA 2022-24", a anunţat UEFA.

EURO 2024 va fi organizat de Germania. La competiţie vor participa 24 de echipe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici