Un atac cu drone a avariat clădirea conductei de petrol ruseşti la graniţa cu Belarus - guvernator

Un atac cu două drone a provocat o explozie în regiunea rusă Pskov, în apropiere de graniţa cu Belarus, care a avariat clădirea administrativă a unei conducte de petrol, a declarat sâmbătă guvernatorul local Mihail Vedernikov pe Telegram, scrie Reuters.

17155 afișări
Imaginea articolului Un atac cu drone a avariat clădirea conductei de petrol ruseşti la graniţa cu Belarus - guvernator

Un atac cu drone a avariat clădirea conductei de petrol ruseşti la graniţa cu Belarus - guvernator

Vedernikov nu a arătat cu degetul spre Ucraina în cazul atacului, dar Moscova a acuzat anterior Kievul pentru incidente similare, dintre care unele au provocat pagube oamenilor şi proprietăţilor la sute de kilometri de graniţa sa cu Ucraina.

Ucraina nu a recunoscut în mod public că a lansat atacuri împotriva unor ţinte din interiorul Rusiei, dar oficiali de rang înalt de la Kiev au părut, ocazional, să salute vestea unor atacuri reuşite cu drone pe teritoriul rusesc.

Sâmbătă, nu a existat niciun comentariu din partea Ucrainei.

„În mod provizoriu, clădirea a fost avariată ca urmare a unui atac cu două avioane fără pilot”, a declarat Vedernikov.

El a precizat că nu au existat victime şi că la faţa locului lucrează un grup operaţional care va emite concluzii finale.

Incidentul a avut loc în apropierea satului Litvinovo, la mai puţin de 10 km de graniţa Rusiei cu Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici