Un avion cu 15 persoane la bord s-a prăbuşit în Nepal

Un avion aparţinând companiei aeriene nepaleze Agni Air s-a prăbuşit, marţi dimineaţa, cu 15 persoane la bord, la puţin timp după decolarea de la Katmandu, a anunţat un purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne.

16 afișări
Imaginea articolului Un avion cu 15 persoane la bord s-a prăbuşit în Nepal

Un avion cu 15 persoane la bord s-a prăbuşit în Nepal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Avionul (aparţinând companiei) Agni Air s-a prăbuşit în timp ce pleca spre Lukla", a declarat Jayamukunda Khanal. "La bord erau 15 persoane", a adăugat el.

Şase străini, între care patru americani şi un japonez, figurează între cei 15 pasageri care se aflau la bordul avionului, a anunţat un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

"Şase pasageri sunt străini. Patru sunt americani, iar unul este japonez. Nu cunoaştem, încă, naţionalitatea celui de-al şaselea", a declarat Jayamukunda Khanal.

Forţele de securitate nepaleze au trimis echipe de salvare, dar scestea nu ajunseseră, încă, la locul accidentului, situat la aproximativ 20 de kilometri sud de Katmandu. De asemenea, ploile torenţiale împiedicau decolarea din capitală a elicopterelor armatei.

Lukla este un puct de trecere pentru turiştii amatori de călătorii către regiunea Everest, în estul Nepalului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici