Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Olanda după ce un bărbat a agresat membrii echipajului

Un avion care decolase din Polonia şi se îndrepta spre Marea Britanie a aterizat de urgenţă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam după ce unul dintre pasageri, un cetăţean britanic, a atacat membri ai echipajului.

396 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Olanda după ce un bărbat a agresat membrii echipajului

Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Olanda după ce un bărbat a agresat membrii echipajului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Avionul a aterizat de urgenţă şi l-am reţinut pe bărbatul care a atacat echipajul", a declarat Robert van Cappelle, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei olandeze.

La bordul avionului se aflau 156 de pasageri, dar nici ei şi niciunul dintre membrii echipajului nu au fost răniţi în incident, cu excepţia agresorului britanic, care a suferit răni uşoare.

Oficialul olandez nu a precizat dacă bărbatul era înarmat şi nici motivele agresiunii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici