Un brazilian este acuzat că a avut şapte copii cu fiica sa

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Brazilia, este acuzat că a avut şapte copii cu fiica sa, pe care a început s-o agreseze sexual de când aceasta avea numai 12 ani, informează site-ul CNN.

29 afișări
Imaginea articolului Un brazilian este acuzat că a avut şapte copii cu fiica sa

Un brazilian este acuzat că a avut şapte copii cu fiica sa (Imagine: www.cnn.com)

Jose Agostinho Bispo Pereira a fost arestat după de autorităţile au descoperit că bărbatul şi-a violat fiica timp de 17 ani.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, a născut şapte copii de-ai tatălui său.

"Este o crimă. Ştiu că este o crimă. Dar şi ea comite o crimă, nu? Aşa că a trebuit s-o fac", a declarat Pereira televiziunilor locale.

"Un fermier face lucruri numai dacă cealaltă persoane consimte, pentru că dacă cealaltă persoană nu consimte, atunci n-o face", a adăugat el.

Poliţiştii investighează, în prezent, dacă brazilianul a abuzat sexual şi de nepoata sa, în vârstă de doi ani şi de ceilalţi copii.

"Autorităţile vor cere examene medicale ale celor două fete pe care Pereira le-a avut cu fiica sa, în vârstă de opt, respectiv şase ani. Cea de opt ani a mărturisit, deja, că Pereira o atingea şi vom corobora acest lucru cu rezultatul analizelor", a spus Adriana Meireles, şefa poliţiei locale.

Cei şapte copii au între două luni şi 12 ani. Ei au fost găsiţi locuind în condiţii derizorii, murdari şi fără pantofi sau haine, într-o casă pe care brazilianul o împărţea cu fiica sa.

Copiii au fost preluaţi de serviciile sociale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici