VIDEO  Un candidat prezidenţial a fost asasinat într-o ţară grav afectată de traficul cu droguri

Candidatul la preşedinţia Ecuadorului Fernando Villavicencio a fost asasinat. Preşedintele Guillermo Lasso confirmă moartea lui Villavicencio şi spune că crima „nu va rămâne nepedepsită”.

1720 afișări
Imaginea articolului Un candidat prezidenţial a fost asasinat într-o ţară grav afectată de traficul cu droguri

Asamblea Nacional del Ecuador

Presa locală a raportat anterior că Villavicencio, un fost parlamentar, a fost împuşcat la un eveniment de campanie în Quito.

„Pentru memoria şi lupta lui, vă asigur că această crimă nu va rămâne nepedepsită”, a scris preşedintele ţării, Guillermo Lasso, pe Twitter.

Preşedintele se declară revoltat şi şocat de asasinarea candidatului la preşedinţie: ,,Solidaritate şi condoleanţe soţiei şi fiicelor sale” şi că se va întruni cu cabinetul său de securitate în curând.

Videoclipurile de pe reţelele de socializare  surprind evenimentul în momentul când oamenii se aruncă jos şi ţipă, chiar în timp ce se aud focuri de armă.

Potrivit The Guardian, asasinarea are loc pe fondul unui val de violenţe în naţiunea sud-americană, cu traficul de droguri şi crimele în creştere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici