Un colet suspect a fost trimis la Ambasada Rusiei din Canberra

  • Coletul conţine două pungi cu o pudră albă.
  • Una dintre cele două pungi rămâne pentru analiză aprofundată, iar cealaltă a fost declarată fără potenţial periculos.
3143 afișări
Imaginea articolului Un colet suspect a fost trimis la Ambasada Rusiei din Canberra

FOTO Ambasa Rusiei în Australia

Personalul ambasadei Rusiei din Canberra (Australia) a fost evacuat din cauza unui colet suspect primit joi dimineaţa. Poliţiştii şi pompierii au izolat clădirea şi au analizat coletul, conform Daily Mail. Una dintre cele două pungi găsite în pachet se află încă sub investigaţia specialiştilor. 
 
Ambasada Rusiei se află la scurtă distanţă de clădirea Parlamentului. 
 
Guvernul australian urmează să-i expulzeze din ţară pe diplomaţii ruşi, pe fondul invaziei Rusiei în Ucraina. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici