Un copil de cinci ani şi-a înjughiat sora pentru o consolă de jocuri

Un băiat de cinci ani şi-a înjunghiat sora pentru că aceasta a refuzat să îi dea consola de jocuri, victima, în vârstă de zece ani, fiind rănită grav în zona toracelui, potrivit cotidianului Le Republicain Lorrain.

11 afișări

Incidentul s-a petrecut în Uckange (Moselle, în estul Franţei). Potrivit publicaţiei, fetiţa ar fi refuzat să îi dea fratelui ei mai mic consola de jocuri, iar acesta a luat un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o în piept.

Sângerând abundent, fetiţa a fost transportată cu elicopterul la spitalul pentru copii din Nancy-Brabois, starea ei fiind în afara oricărui pericol.

Drama s-a produs când mama lor, care muncise în tura de noapte, dormea în camera ei.

Jandarmeria din Uckange, care anchetează cazul, îi va audia în zilele ce urmează pe cei doi copii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici