Un feribot a luat foc în largul Spaniei. Cele 170 de persoane aflate la bord au fost salvate - FOTO

Autorităţile maritime spaniole au salvat 170 de persoane aflate la bordul unui feribot cuprins de un incendiu, în Marea Mediterană, informează presa spaniolă.

526 afișări
Imaginea articolului Un feribot a luat foc în largul Spaniei. Cele 170 de persoane aflate la bord au fost salvate - FOTO

Un feribot a luat foc în largul Spaniei. Cele 170 de persoane aflate la bord au fost salvate (Captură video)

Feribotul Sorrento a luat foc marţi după-amiază în vestul Mării Mediterane, în timp ce se deplasa între porturile spaniole Palma de Mallorca şi Valencia.

Un incendiu de proporţii a izbucnit la bordul navei care aparţine companiei italiene CSPA Navigazione şi efectua cursa pentru compania spaniolă Acciona Trasmediterránea, relatează Diario de Mallorca. Feribotul a suferit daune de amploare şi se află la 18 mile marine (35 de kilometri) de localitatea Dragonera, situată pe insula spaniolă Mallorca.

GALERIE FOTO

Potrivit presei spaniole, Paza de Coastă a salvat toate cele 170 de persoane aflate la bordul feribotului.

Nava riscă să se scufunde.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici