Un fotbalist a refuzat să poarte mască în timpul unui zbor şi şi-a dat pantalonii jos, în semn de protest. Acum riscă 20 de ani de închisoare

  • Un irlandez riscă 20 de ani de închisoare pentru că a refuzat să poarte mască de protecţie şi a rămas în „costumul lui Adam” în timp ce era în avion, de la Dublin spre New York.
  • În mod repetat, tânărul a refuzat să poarte mască, a aruncat cu o sticlă de suc, lovind un alt pasager în cap, iar apoi „şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă în faţa unei însoţitoare de zbor şi a pasagerilor”, se arată în plângerea penală.
5217 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist a refuzat să poarte mască în timpul unui zbor şi şi-a dat pantalonii jos, în semn de protest. Acum riscă 20 de ani de închisoare

FOTO Bocca Raton Football Club

Shane McInerney, în vârstă de 29 de ani, şi-a expus fundul către o însoţitoare de zbor, ceea ce intră la agresiune sexuală, aşa că riscă o pedeapsă zdravănă, conform Departamentului de justiţie al Statelor Unite, citat de către The Guardian.
 
„Agresare intenţionată şi intimidare a unui membru al echipajului de zbor” este infracţiunea pentru care este judecat de către un judecător american, după ce, împotriva sa a fost depusă o plângere penală. 
 
Momentan, a fost eliberat pe cauţiune, pe sume de 20.000 de dolari şi aşteaptă termenul de judecată. 
 
Tânărul se îndrepta spre Florida, pentru a se angaja la o academie de fotbal.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici