Un fugar italian a fost prins de poliţie ca urmare a pasiunii pentru fotbal

Un fugar italian, căutat de mulţi ani din cauza legăturilor sale cu Camorra, a fost prins ca urmare a pasiunii lui pentru fotbal, potrivit CNN.

363 afișări
Imaginea articolului Un fugar italian a fost prins de poliţie ca urmare a pasiunii pentru fotbal

Sursa foto: Twitter

Fugarul a fost arestat în Grecia, iar autorităţile s-au folosit de pasiunea lui pentru echipa de fotbal Napoli.

Vincenzo La Porta, în vârstă de 60 de ani, a fost capturat vineri pe insula Corfu, în timp ce conducea un moped. El era considerat unul dintre cei mai periculoşi 100 de fugari din Italia.

La Porta era căutat de 11 ani, după ce a fost condamnat în lipsă la 14 ani de închisoare pentru că a condus operaţiunea de spălare de bani a grupului mafiot.

Poliţia italiană a anunţat că a colaborat cu omologii greci pentru a-l urmări pe fugar în Grecia timp de mai multe luni. Au fost supravegheate tranzacţiile financiare ale colaboratorilor săi, dar şi mesajele de pe reţelele de socializare ale fanilor de fotbal ai lui Napoli din Corfu.

Proba decisivă a fost obţinută în luna mai atunci când fugarul a fost fotografiat sărbătorind victoria lui Napoli în campionatul de fotbal din Italia. El se afla pe balconul unui restaurant din Corfu, purtând o şapcă de baseball şi ţinând în mână o eşarfă albastră a lui Napoli.

La Porta locuia sub un nume fals, avea o familie şi conducea o afacere locală, a precizat poliţia italiană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici