Un incendiu a izbucnit la bordul singurului portavion al Rusiei. 20 de persoane au fost evacuate

  • Un incendiu local a izbucnit la bordul portavionului Amiral Kuznetsov, singurul portavion al Rusiei, care se află în reparaţii într-un doc din nord-vestul ţării.
  • Incendiul a fost stins şi nu există nicio pagubă, a declarat joi directorul general al United Shipbuilding Corporation (USC), Alexey Rakhmanov, pentru TASS
930 afișări
Imaginea articolului Un incendiu a izbucnit la bordul singurului portavion al Rusiei. 20 de persoane au fost evacuate

"Nu a fost vorba de un incendiu, ci de o aprindere locală, care a fost stinsă la ora 11:30 de către forţa de muncă şi pompierii prezenţi în incinta Şantierului Naval. Sistemul de control al avariilor navei a fost activat prompt şi nu există nicio avarie", a dat asigurări şeful executiv al USC.

Serviciile locale de urgenţă au declarat pentru TASS, în cursul zilei de joi, că la bordul portavionului Amiral Kuznetsov a avut loc o aprindere. Ei au precizat că nimeni nu a fost rănit în incident şi că 20 de persoane au fost evacuate de pe nava de război.

Amiral Kuznetsov a fost plasat la începutul lunii iunie într-un doc uscat al şantierului naval 35, o filială a Centrului de reparaţii navale Zvyozdochka din Murmansk. Calendarul de livrare a navei de război către Marina Militară a fost reprogramat de mai multe ori.

Anterior, directorul general adjunct al USC pentru construcţii navale militare, Vladimir Koroylov, a declarat pentru TASS că reparaţiile şi modernizarea portavionului se vor încheia în 2023, iar nava de război va fi livrată Marinei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici