VIDEO  Un model de top a surprins în timpul zborului un obiect misterios

„Când zbori şi vezi extratereştri...”, este textul din povestea de pe Instagram a top modelului Valentina Rueda Velèz, un videoclip cu tematică OZN care a devenit viral pe mai multe reţele de socializare printre fanii celor pasionaţi de subiect.

2079 afișări
Imaginea articolului Un model de top a surprins în timpul zborului un obiect misterios

Este vorba despre un disc în formă de săgeată care trece pe lângă un avion, la aproximativ 6.000 de metri deasupra nivelului mării.

Nu se specifică când şi unde a fost filmat momentul, dar este considerat de mulţi pasionaţi unul dintre cele mai bune capturi realizate vreodată cu OZN-uri. 

Videoclipul a fost surpins de pe o aeronavă cu două motoare. Clipul trebuie luat, totuşi, cu precauţie.

Între susţinători şi detractori, pe web s-a dezlănţuit un amestec de ipoteze, de la manipulare grafică la baloane cu aer cald.

Astăzi, sofisticarea graficii pe computer face aproape imposibil să se determine dacă un videoclip este original sau trucat. Şi nici acest videoclip nu face excepţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici