Un mort, într-un schimb de focuri într-o bază aeriană din Austria. Un militar a fost arestat

Cel puţin un militar a fost ucis, vineri, în urma unui schimb de focuri produs într-o bază aeriană situată în apropierea capitalei Austriei, Viena, iar un alt militar a fost arestat, informează site-ul Kurier.at.

1907 afișări
Imaginea articolului Un mort, într-un schimb de focuri într-o bază aeriană din Austria. Un militar a fost arestat

Incidentul armat a avut loc vineri dimineaţă într-o bază aeriană din orăşelul Wiener Neustadt, situat la aproximativ 40 de kilometri sud de Viena.

Un militar în vârstă de 20 de ani a fost împuşcat mortal. Un alt militar, în vârstă de 54 de ani, a fost rănit în incident şi a fost arestat preventiv.

"În cursul disputei au fost trase mai multe focuri de armă, iar unul dintre militari a fost ucis", a comunicat Ministerul Apărării de la Viena.

Autorităţile militare austriece încearcă să stabilească motivul atacului şi circumstanţele exacte ale incidentului armat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici