Un politician indian, bătut cu scaunele de rivali din cadrul partidului său - VIDEO

Un politician indian a fost bătut cu brutalitate, cu pumnii, picioarele şi cu scaune, de membri ai unei grupări rivale din cadrul partidului său, informează Sky News.

19 afișări
Imaginea articolului Un politician indian, bătut cu scaunele de rivali din cadrul partidului său - VIDEO

Un politician indian, bătut cu scaunele de rivali din cadrul partidului său (Imagine: Captură video)

În timpul unei reuniuni de partid, Sambhajirao Kunjir a fost forţat să stea în genunchi în timp ce membri ai grupării rivale din partidul său îl loveau în cap cu pumnii, picioarele şi chiar cu scaune.

Kunjir, fost congresman al statului indian Maharashtra, a suferit numeroase răni şi vânătăi. Nici o plângere nu a fost însă depusă la poliţie.

Potrivit unor surse, rivalii l-au înconjurat şi l-au atacat pe politician deoarece nu erau de acord cu opiniile sale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici