Un politician olandez militeaza pentru legalizarea sexului cu minori

Trezorierul unui partid politic din Olanda, care militează pentru legalizarea sexului cu minori, a dat în judecată autorii unui site care l-au acuzat pe politician şi pe alţii de pedofilie.

141 afișări
Imaginea articolului Un politician olandez militeaza pentru legalizarea sexului cu minori

Un politician olandez militeaza pentru legalizarea sexului cu minori

Ad van den Berg, trezorierul partidului PNVD, a depus plângere la poliţie împotriva autorilor site-ului stopkindersex.com (opriţi sexul cu minori). Site-ul a fost înregistrat în Statele Unite ale Americii, pentru a nu încălca legile confidenţialităţii şi a fost lansat vineri.

"Acuzaţiile privesc încălcarea intimităţii, punerea în pericol a unei persoane şi instigarea la ură. Poliţia va deschide o anchetă în zilele ce urmează", a spus Jaap Hage, purtător de cuvânt al poliţiei din Haarlem.

Site-ul prezintă nume, fotografii şi adrese ale presupuşilor pedofili olandezi, act ilegal în Olanda.

Van den Berg a caracterizat iniţiativa site-ului drept "inacceptabilă".

"E o vânătoare de vrăjitoare, abandonând principiul că o persoană care şi-a ispăşit sentinţa merită o nouă şansă la o viaţă normală, care include dreptul la intimitate şi nedenunţarea în public", a spus politicianul.

Site-ul arată că olandezul a fost condamnat în urmă cu mai bine de 20 de ani, el fiind "deschis în privinţa detaliilor acestui caz".

Partidul din care face parte politicianul vrea legalizarea sexului cu minori de 12 ani şi a deţinerii de materiale pornografice cu minori.

Autorii site-ului susţin că scopul său este de a avertiza cetăţenii olandezi că există pedofili condamnaţi în vecinătatea lor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici