Un pont anonim, urmat de o descoperire macabră. Scene cutremurătoare în morga unui azil de bătrâni

  • Un azil de bâtrăni a fost scena unei descoperiri cutremurătoare în statul american New Jersey
  • Poliţia a descoperit 17 cadavre în urma unui pont anonim
  • În New Jersey s-au înregistrat 71,000 de cazuri de îmbolnăvire şi 3,100 decese din cauza coronavirusului
4193 afișări
Imaginea articolului Un pont anonim, urmat de o descoperire macabră. Scene cutremurătoare în morga unui azil de bătrâni

Descoperire macabră făcută de poliţia din New Jersey după un pont anonim

68 de persoane găzduite de centrele de bătrâni Andover Subacute şi Rehabilitation au murit recent, iar 26 dintre aceştia au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19. Weekend-ul trecut, centrul ar fi solicitat 25 de saci pentru cadavre.

Luni, poliţia a primit un pont anonim legat de un cadavru ţinut într-o magie. Ce au descoperit i-a lăsat fără cuvinte. Morga centrului a fost proiectată pentru a păstra 4 persoane decedate. În schimb, poliţiştii au găsit un număr de 17 decedaţi. Nu este clar încă dacă decesele s-au produs în urma contractării noului virus.

Potrivit comisiei pentru sănătate din New Jersey, 10% din persoanele din centrele de îngrijire şi asistenţă pentru persoane vârstnice au Covid-19. Departamentul de sănătate al statului a trimis mii de provizii suplimentare pentru a ajuta la combaterea virusului, relatează BBC News.

 

Sursa foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici