Un protestatar palestinian a fost împuşcat mortal de militari israelieni, în Cisiordania

  • Un palestinian a fost împuşcat mortal de militari israelieni, în Cisiordania
  • Incidentul a avut loc în cursul unui protest faţă de activităţile israeliene de colonizare
394 afișări
Imaginea articolului Un protestatar palestinian a fost împuşcat mortal de militari israelieni, în Cisiordania

Sursa foto: profimedia

Un protestatar palestinian a fost împuşcat mortal de armata israeliană, într-un incident produs vineri după-amiază în apropierea unei colonii israeliene din Cisiordania, informează cotidianul Haaretz.

Incidentul a avut loc în zona Beita, în apropierea coloniei evreieşti Evyatar. Un protestatar palestinian în vârstă de 28 de ani a fost împuşcat mortal în confruntări cu serviciile de securitate israeliene.

Armata israeliană nu a oferit detalii despre circumstanţele producerii incidentului.

În zona Beita au loc săptămânal proteste faţă de activităţile israeliene de colonizare. În multe situaţii, protestele degenerează în confruntări violente cu agenţii serviciilor de securitate israeliene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici