Un student transsexual este respins de toate asociaţiile studenţeşti din Alabama: "sper într-un viitor în care toată lumea va fi binevenită peste tot”

Grant Sikes a devenit viral pe TikTok după ce a spus că este respinsă de toate asociaţiile universităţilor din cauza deciziei sale de schimbare a sexului în trecut.

984 afișări
Imaginea articolului Un student transsexual este respins de toate asociaţiile studenţeşti din Alabama: "sper într-un viitor în care toată lumea va fi binevenită peste tot”

Grant Sikes (@grantelisikes) TikTok

Un transsexual transmite pe reţelele de socializare că este respins de toate asociaţiile studenţeşti din Universităţile din Alabama în timpul procesului de înscriere. 

Grant Sikes, născut biologic cu sex masculin, se consideră femeie.

A scris recent pe Instagram că i s-a refuzat intrarea în toate universităţile din campus. 

"Din păcate, acest capitol este închis. Această călătorie s-a încheiat pentru mine", a scris Sikes. „Nu este o surpriză, având în vedere că toate cele 20 de asociaţii m-au respins".

Sikes spune că nu se lasă bătută şi încă speră "într-un viitor în care toată lumea va fi binevenită peste tot”, a continuat Sikes.

„Dacă treceţi printr-o perioadă grea, amintiţi-vă că viaţa este prea scurtă pentru a vă gândi la lucrurile pierdute. Alegeţi fericirea şi căutaţi întotdeauna lucrurile pozitive de-a lungul vieţii. Mergeţi mai departe. Vezi ce este bine. Vezi ce este rău. Speră pentru cel mai bun. Îndrăzneşte cel mai rău".

Şi într-un clip de pe  TikTok, Sikes a spus: „Sunt trist pentru că am vrut să fac parte dintr-o fraternitate şi, mai mult decât atât, dintr-o comunitate”.

Sikes a generat milioane de vizualizări pe TikTok unde şi-a documentat călătoria sa pentru a se înscrie la o asociaţie studenţească din Alabama. 

Sikes nu este primul student transsexual care a fost respins în Statele Unite.. Adam Davies a fost respins din toate cele 12 asociaţii studenţeşti din Universitatea Northwestern, din statul Illinois. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici