Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Ucraina ar fi fost ucis intenţionat

Un consilier al preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, crede că Oleksiy Vadatursky, un important magnat ucrainean al agriculturii, a fost ucis în mod deliberat.

8785 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Ucraina ar fi fost ucis intenţionat

The Kyiv Independent, Twitter

Potrivit unui raport al BBC, Mykhailo Podolyak a declarat că una dintre rachete a lovit dormitorul omului de afaceri, ceea ce, în opinia sa, "nu lasă nicio îndoială" că a fost un atac ţintit.

Autorităţile au declarat că Vadatursky, în vârstă de 74 de ani, şi soţia sa, Raisa, au fost ucişi când o rachetă a lovit casa lor din oraşul Nikolaev, situat în sudul ţării.

Vadatursky a fost clasat de Forbes pe locul 24 în topul celor mai bogaţi oameni din Ucraina, cu o avere în valoare de 430 de milioane de dolari, şi a fost decorat anterior cu prestigiosul premiu "Erou al Ucrainei".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici