Uraganul Flossie se îndreaptă spre Hawaii

Arhipelagul Hawaii, aparţinând Statelor Unite, a decretat starea de urgenţă, închizând şcolile şi construind adăposturi speciale, din cauza apropierii Uraganului Flossie, relatează Reuters.

8 afișări
Imaginea articolului Uraganul Flossie se îndreaptă spre Hawaii

Uraganul Flossie se îndreaptă spre Hawaii

Intensitatea Uraganului Flossie s-a diminuat luni, dar rămâne "un uragan periculos", avertizează autorităţile meteorologice americane.

Uraganul va ajunge la 140 de kilometri de Arhipelagul Hawaii marţi în jurul orei locale 14.00 (miercuri 03.00 ora României).

Rafalele de vânt vor atinge viteza de 65-80 km/h, iar valurile vor avea înălţimea de 5 metri. În zonă sunt aşteptate ploi torenţiale.

Guvernatorul statului a decretat starea de urgenţă pentru populaţia de 160.000 de locuitori a arhipelagului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici