Uraganul Jova scade în intensitate la apropierea de litoralul mexican

Uraganul Jova, care se apropie de coastele Mexicului, a scăzut în intensitate şi este încadrat în catgoria a 2-a pe scara Saffir-Simpson, a anunţat serviciul meteorologic mexican.

77 afișări
Imaginea articolului Uraganul Jova scade în intensitate la apropierea de litoralul mexican

Uraganul Jova scade în intensitate la apropierea de litoralul mexican (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Uraganul, însoţit de rafale de vânt cu viteze de până la 195 de kilometri/oră, se afla marţi seară la 175 de kilometri sud-vest de Manzanillo (statul Colima) şi la 280 de kilometri sud de Cabo Corrientes (statul Jalisco).

Conform previziunilor meteo, Jova va contina să se îndrepte către litoralul de vest al Mexicului, urmând să ajungă la ţărm miercuri dimineaţă, însoţit de precipitaţii intense.

Autorităţile mexicane au emis alerte şi pentru alte trei state de pe litoral - Michoacan, Nayarit şi Guerrero.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici