Uraganul Roslyn se îndreaptă spre coasta mexicană

Uraganul Roslyn este aşteptat să lovească coasta mexicană a Pacificului cu o putere apropiată de cea a unui uragan major, aducând inundaţii, a anunţat Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA, citata de Reuters.

186 afișări
Imaginea articolului Uraganul Roslyn se îndreaptă spre coasta mexicană

Sursa Foto - zoom.earth

Roslyn s-a întărit până la categoria 1 de uragan la sfârşitul zilei de vineri, a precizat agenţia de prognoză cu sediul la Miami, în timp ce se apropia de oraşele-staţiuni din Mexic.

Acesta este aşteptat să ajungă pe coastă la sfârşitul zilei de sâmbătă sau la începutul zilei de duminică, a precizat aceasta.

NHC preconizează că vântul va atinge aproximativ 180 km/h.

În statul Jalisco, autorităţile au spus oamenilor să evite plajele şi au cerut grupurilor de turism să evite promovarea sau desfăşurarea de activităţi pe coastă sau în zonele muntoase în acest weekend.
De asemenea, au recomandat persoanelor care locuiesc în zonele joase din apropierea râurilor sau a cursurilor de apă să se pună la adăpost.

NHC se aşteaptă ca Roslyn să aducă „valuri mari şi distructive” şi „inundaţii de coastă semnificative”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici