Urmările cutremurului din Taiwan. Zeci de oameni sunt blocaţi în tuneluri

  • Zeci de oameni sunt blocaţi în mai multe tuneluri din Taiwan în urma cutremurului de miercuri dimineaţă.
  • Alte victime au rămas blocate sub clădirile prăbuşite.
  • Echipele de intervenţie încearcă să ajungă la victime.
576 afișări
Imaginea articolului Urmările cutremurului din Taiwan. Zeci de oameni sunt blocaţi în tuneluri

Urmările cutremurului din Taiwan. Zeci de oameni sunt blocaţi în tuneluri

Nouă persoane au murit şi peste 800 au fost rănite în urma cutremurului care a avut loc miercuri dimineaţă, la ora locală 7:58. Atunci, Taiwan-ul a fost lovit de cel mai puternic cutremur din ultimii 25 de ani, provocând prăbuşirea a numeroase clădiri.

Agenţia de monitorizare a cutremurelor din Taiwan a declarat că seismul de miercuri dimineaţă a avut magnitudinea 7,2, în timp ce US Geological Survey a stabilit-o la 7,4. Agenţia din Japonia a comunicat că magnitudinea a fost de 7,7.

În prezent, autorităţile intervin pentru a salva 127 de persoane care sunt blocate. Dintre acestea, 77 sunt în tunelurile Dachingshui şi Jinwen, potrivit Sky News.

Traficul de-a lungul coastei de est a fost aproape oprit, din cauza alunecărilor de teren. Cutremurul a produs şi un mic tsunami în unele zone de coastă ale Japoniei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici