China se laudă că a început vaccinarea anti COVID 19 la finalul lui iulie. Care este pasul următor

  • Oficialii din China susţin că au aprobat vaccinul anti Covid de la jumătatea lunii iulie
  • Vaccinul a fost administrat deja medicilor şi lucrătorilor de la frontieră
  • Consilierul guvernamental Zheng Zhongwei îţi spune că personalul medical şi oficialii de la frontieră sunt primii care se îmbolnăvesc
  • În viitor vor fi incluse persoanele care lucrează în sectoarele de transport şi servicii
1196 afișări
Imaginea articolului China se laudă că a început vaccinarea anti COVID 19 la finalul lui iulie. Care este pasul următor

Sursa FOTO: Profimedia

Zheng Zhongwei, directorul Centrului de Dezvoltare a Ştiinţei şi Tehnologiei Comisiei Naţionale a Sănătăţii a declarat recent că Guvernul a autorizat ”utilizarea de urgenţă” a vaccinului pe 22 iulie. El îţi spune că decizia a fost în conformitate cu legea.

”Majoritatea cazurilor din China sunt acum importate”, spune Zheng. Astfel, oficialii de la frontieră şi personalul medical sunt cu risc ridicat pentru că sunt şanse mari ca majoritatea să se infecteze cu coronavirus. De mai bine de o lună, acestor grupuri le este administrat vaccinul.

Patru din cele şapte vacinuri din lume care au intrat în fază finală a testelor clinice sunt fabricate de companii chineze. Pasul următor este să se extindă schema la cât mai mulţi oameni înainte de debutul toamnei şi posibila apariţie a infecţiilor.

În ceea ce priveşte preţurile, Zheng a declarat că toate vaccinurile vor fi ”accesibile publicului”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici