Vicecancelar: Angela Merkel nu este bolnavă, dar lucrează de acasă

  • Vicecancelarul german Olaf Scholz a declarat că Angela Merkel este sănătoasă în acest moment, însă este în izolare la domiciliu
  • Oficialul a adăugat că Merkel îşi continuă activitatea de la domiciliu
  • Cancelarul german a intrat în autoizolare duminică, după ce a intrat în contact cu un medic infectat cu coronavirus
229 afișări
Imaginea articolului Vicecancelar: Angela Merkel nu este bolnavă, dar lucrează de acasă

Vicecancelar: Angela Merkel nu este bolnavă, dar lucrează de acasă

Vicecancelarul german Olaf Scholz a declarat luni că Angela Merkel, care a intrat în izolare duminică după ce a intrat în contact cu un medic infectat cu coronavirus, este sănătoasă, dar preferă să lucreze de acasă.

„Doamna cancelar este sănătoasă în acest moment. Doar că lucrează de acasă, aşa cum o fac mulţi alţi oameni care s-au izolat la domiciliu”, a declarat Scholz. „Este activă. Am avut o şedinţă de guvern în această dimineaţă. Nu am făcut videoconferinţă, deoarece ne recunoaştem vocile unii altora. În rest, toate lucrurile decurg normal”, a adăugat oficialul.

El a adăugat că va vorbi miercuri în faţa Parlamentului în locul lui Merkel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici