VIDEO Fanii lui Dinamo Zagreb au ajutat la evacuarea unei maternităţi după cutremurul din Croaţia

  • Un cutremur de 5,3 grade pe scara Richter a avut loc în această dimineaţă, în apropierea capitalei Croaţiei.
  • Fanii echipei Dinamo Zagreb au ajutat la evacuarea unui materinităţi, afectată serios de seism.
  • Potrivit primelor informaţii, nu au fost înregistrate victime.
1302 afișări
Imaginea articolului VIDEO Fanii lui Dinamo Zagreb au ajutat la evacuarea unei maternităţi după cutremurul din Croaţia

VIDEO Fanii lui Dinamo Zagreb au ajutat la evacuarea unei maternităţi după cutremurul din Croaţia

Ultraşii lui Dinamo Zagreb şi-au manifestat solidaritatea, după cutremurul de 5,3 grade pe scara Richter produs în această dimineaţă, în apropiera capitalei Croaţiei. Aproximativ 100 de fani din facţiunea Bad Blue Boys au ajutat la evacuarea unei maternităţi avariate.

Suporterii au sprijinit autorităţile locale şi au ajutat la evacuarea nou-născuţilor, a femeilor însărcinate şi a mai multor echipamente medicale. Ei au purtat măşti de protecţie şi au însoţit pompierii pentru a verifica clădirile afectate de seism.

Mai multe clădiri din Zagreb au fost puternic afectate de seismul de 5,3 grade pe scara Richter, urmat de alte replici, însă, potrivit primelor informaţii, nu au fost înregistrate victime.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici