Greta Thunberg protestează din nou în faţa Parlamentului Suedez VIDEO

  • Greta Thunberg a început un nou protest pentru stoparea încălzirii globale
  • Activista şi-a spus nemulţumirile în faţa Parlamentului din Suedia
  • Sute de mici proteste se vor desfăşura în toată ţara
454 afișări

Activistul de mediu ce militează pentru oprirea încălzirii globale, Greta Thunberg, a început un nou protest în faţa Parlamentului Suediei. Tot în acest loc şi-a făcut auzită vocea pentru prima dată, acum doi ani. De atunci, aceasta a adunat un număr mare de persoane care îi susţin cauza, iar la momentul actual mulţi i se alătură în activităţile pe care tânăra le întreprinde.

Urmând îndrumările stricte de sănătate ale Suediei, care limitează întrunirile publice la 50 de persoane, nu va exista un protest mare, dar în schimb, activiştii planifică sute de acţiuni mici în faţa primăriilor din toată ţara. Greta a declarat că ”Trebuie să tratăm criza climatică ca pe o criză. Este simplu. Criza climatică nu a fost tratată niciodată ca o criză şi dacă nu o tratăm ca pe o criză, nu vom putea să o rezolvăm.”

Greta Thunberg, activist de mediu: Speranţa principală este, ca întotdeauna, să încercăm să avem un impact asupra nivelului de conştientizare şi al opiniei publice, astfel încât oamenii să înceapă să devină mai conştienţi de criza climatică, ca să putem creea această presiune asupra oamenilor de la putere, astfel încât să se întâmple ceva.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici