VIDEO Practica LETALĂ a poliţiei din SUA. Moartea lui George Floyd n-a fost întâmplătoare. „Ia-ţi naibii genunchiul de pe gâtul lui”

  • Un nou protestatar at fi putut avea soarta lui George Floyd
  • O filmare din Seattle arată cum un alt poliţist a imobilizat un protestatar, gata să îl sufoce
5355 afișări
Imaginea articolului VIDEO Practica LETALĂ a poliţiei din SUA. Moartea lui George Floyd n-a fost întâmplătoare. „Ia-ţi naibii genunchiul de pe gâtul lui”

VIDEO Practica SÂNGEROASĂ a poliţiei din SUA. Moartea lui George Floyd n-a fost întâmplătoare. „Ia-ţi naibii genunchiul de pe gâtul lui”

Un nou protestatar at fi putut avea soarta lui George Floyd, americanul de culoare care a murit după ce a fost imobilizat mai bine de opt minute de către un poliţist, ce i-a presat gâtul cu genunchiul. 
 
Un video apărut pe Twitter prezintă doi poliţişti din Seattle ce imobilizează un bărbat culcat la pământ. Unul dintre oamenii de ordine dă la o parte genunchiul cu care colegul său presa gâtul protestatarului şi strigă „Ia-ţi naibii genunchiul de pe gâtul lui”. 
 
Înregistrarea video, care durează circa 45 de secunde, a fost postată de jurnalistul Matt McKnight. În înregistrare se poate observa cum doi ofiţeri de poliţie pun la pământ un bărbat în hanorac de culoare portocalie. Odată ce bărbatul este culcat la pământ, un poliţist îl imobilizează cu genunchiul, iar celălalt îl încătuşează. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici